Raffaello

Raffaello

Ingrediente

(pentru aproximativ 20 bucăţi)

70 g lapte praf

70 g zahăr pudră

100 g unt (la temperatura camerei)

50 g nucă de cocos

alune (aproximativ 20 buc.)

Ingredients

(makes about 20 pieces)

70 g powdered milk

70 g confectioner’s sugar

100 g butter (room temperature)

50 g flaked coconut

about 20 pieces of hazelnuts

Mod de preparare

Se amestecă laptele praf, zahărul pudră şi 40 g din nuca de cocos. Se amestecă untul cu o lingură de lemn, până se incorporează bine.

Când e cald afară, se lasă compoziţia la frigider aproximativ 30 min. să se întărească.

Se fac biluţe din amestecul anterior în mijlocul cărora se pune câte o alună, apoi se trec prin restul de nucă de cocos.

How to make

Mix powdered milk, confectioner’s sugar and 40 g coconut. Add butter and mix with a wooden spatula until it is well incorporated.

In summer leave it in the fridge for about 30 minutes.

Shape into balls and place one hazelnut inside each ball, then roll them into the rest of the flaked coconut.

 



 

 

 

 

 

           

Poftă bună!

Enjoy!

Posted on January 2, 2012, in Desserts/Deserturi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: