Swordfish and Vegetables/Peşte spadă cu legume

swordfish and vegetables

O amestecătură de culori ce atrag privirea, o combinaţie sănătoasă şi… uşor şi rapid de preparat!

There you’ve got a healthy and easy to make dish: fish, vegetables… nice colors and delicious taste!

Ingrediente

(pentru 2 persoane)

4 bucăţi de peşte spadă

câţiva căţei de usturoi

câteva roşii cherry

1 broccoli

2 cartofi

1 morcov

mărar

busuioc

sare, piper

1 lămâie

ulei de măsline

Ingredients

(makes 2 servings)

4 swordfish fillets

some garlic cloves

some cherry tomatoes

1 broccoli head

2 potatoes

1 carrot

dill weed

basil

salt, pepper

1 lemon

olive oil

   

 

 

 

 

 

Mod de preparare

Într-o tigaie se face un sos din apă, ulei de măsline, mărar, busuioc, sare, piper, în care se pun bucăţile de peşte. Se lasă puţin la foc potrivit, după care se întorc şi se adaugă roşiile, căţeii de usturoi nedecojiţi şi lămâia tăiată bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se lasă 15 minute.

Separat se fierb în apă sau pe aburi cartofii, morcovul şi broccoli.

How to make

In a skillet make a sauce with water, olive oil, dill weed, basil, salt, pepper, and place the fish fillets. Turn on heat to medium and after a few minutes turn them and add the cherry tomatoes, unpeeled garlic cloves and the lemon, cut to pieces. Cover with a lid and let simmer for about 15 minutes.

Boil or steam potatoes, carrot and broccoli.

Posted on January 17, 2012, in Everyday Food/Preparate diverse, Quick recipes / Retete rapide and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: